That's amaaazing

Seså, Amazing Baby (MGMT look-alikesen) kommer till Debaser Slussen i Stockholm 21 februari. I'd like to go, men man kan ju bara ta ledigt från jobbet så många gånger. Åk du vettja!

Såhär står det på FB-eventet:

"Amazing Baby (US)
Jaaaa! Årets första favoritupptäckt stavas Amazing Baby. Glammig sinnesutvidgande indiepop från Brooklyn. De är ett kompisar med MGMT och tillhör den nya skaran neo-psykadeliaband som det senaste året hypats världen över. De bildades 2008 och de har varit så generösa så att de lagt upp sin första EP, ”Infinite Fucking Cross” på bandhemsidan, till gratis nedladdning! Bandet består av Will Roan och Simon O'Connor plus en mängd alternerande och löst knutna medlemmar. Nya skivan som förhoppningsvis kommer släppas i juni jobbas i dagsläget fram tillsammans med Claudius Mittendorfer (Franz Ferdinand, Muse, Interpol).

myspace.com/theamazingbaby"



"Joensuu 1685 (FI)
Knäckande fin shoegaze slackerpop. Joensuu 1685s debutskiva slog ner som en bomb i Finland i höstas. Inspelad i 22 Pistepirkkos Altai Studios förenade bandet det sena åttiotalet och tidiga nittiotalets ljudväggs-feedback med bluesig sextiotals-garagepsykadelia. Enligt rykten är bandet är helt fantastiska live och vi är oerhört peppade och stolta över att kunna presentera trion för första gången i Sverige!

myspace.com/joensuu1685"


Ja, de har ju ett förband med såklart. Deras sound låter twistat, men vad vet man, gå och lyssna.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0