raraa


I saaar a film today, oh boyA Day in the Life

Om tre ynka dagar åker jag till London. Jag tänker inte skriva det på facebook, endast här med en hyllning till Englands i särklass bästa band. Jag kommer nog behöva be Linn ta en bild på mig gåendes över Abbey Road.

F

http://www.youtube.com/watch?v=zpE0US9vzxU

EN SÅNG. EN FREDAG.

Flutes --- NEW Hot ChipFlutes från Hot Chips nya skiva som kommer i juni "In Our Heads", kan inte se videon för jag blir åksjuk, men lyssna för det är bra!

Blue Jeans


Musikjobb sökes

Bloggare letar jobb:


Hon ser ut som ovan. Är glad, trevlig, har en enorm dos sociala skills och är extremt bra på följande; sociala medier, musik och kommunikation generellt. Ja, en helt vanlig "mainstream-söder-typ" fast med en twist*. Hej självdistans! Jag är musikberoende på ett sjukligt dock festligt sätt och väjer inte för någon genre som jag tycker svänger. Söker jobb som musikläggare eller liknande. Hit me or spread the word!
*Bor i Vasastan

Fredagspasset

Fixat pass dagen till ära, såg att jag skelade på bilden, kunde inte fokusera på någon punkt när pass-pólisen tog bilden. Kommer man in i USA om man inte tittar rakt in i kameran pga av ett synfel? Jag vill kunna åka dit inom en 5-års period. Äter knäcke på min lediga dag samt lyssnar på denna låten: Cut Copy – Where I'm Going


RSS 2.0