Att välja musik på jobbet

Ibland kör vi mp3 på jobbet - *lycka*. Eftersom vi devisen på många jobb är: "alla lika, alla olika" kan ni förstå min frustration när 'vissa' får välja musik... Dock har jag lyckats battla mig fram med min söndagslista på jobbet två söndagar i rad nu. Har fått många fina kommentarer från kunder (a.k.a. bekräftelse - musiknördens bästa vän) och därmed satt mig självvalt på tronen "som den med bäst lista" (endast inräknat lördagar och söndagar tyvärr).
En quinna sa idag till en av mina kollgegor att en av låtarna "var hennes favoritlåt för 25 år sen" (!!), vet dock inte vilken hon menade.

Här kommer listan för den som vill höra en schöön lista: Suntags mix Väldans VIPpig!

Gotye covern of coverz

Alltså, är jag sen eller tidig med denna. spelar ingen roll för den är så sjukt fet!!! den spöar skiten ur keso-pretto-brudarna, fy fan!


Byrå & Bragg

Idag är det Billy Bragg-dag! Lyssna på det här.

Jag har en ny byrå - som ska styra upp mitt liv. Mitt mantra är : "ordning och reda, ordning och reda"
Den är brun som ni ser, man ser inte hela då fotöljen med klädhögen i förgrunden skymde sikten så jag klippte bort det. Byrån har fyra välplacerade lådor nedtill. (OBS!! notera att det är första gången jag använder photo booth *ägerrrr*)

Jäkligt nöjd med'en!

jajaja

Idag lyssnar jag på:

(klicka!)


Alternativ 5-års-fezt-låt

Såhär mycket man jobba för att få en sånhär framgångsrik blogg.

Fun fun fuuuu--uun

Min blogg fyllde banne mig 5 ÅR i december!
STORT! Det kan man inte tro när man ser detta vackra blogganlete!
Jag firar med den första låten jag hittade som är lite indie-sådär: 5 years time - Noah & The Whale !!!1ett.

Kul! Kram!


senaste nytt:
jag lyssnar nu inte endast på Derek & The Dominos (för er som har tröttnat på min dedikation till det jag illvilligt kallar 'gubbrock') utan även Niki & The Dove (nu är jag så brysk att jag bara antar att alla har Spotify, för det har ni väl?) och The Drums.


RSS 2.0