freakin' awesome


o

så blev det tufft igen.
jag läser gammal e-post i kontot som snart ska raderas, över 2400 mail att gå igenom, radera och kanske läsa ett och annat. äsch, finns nog inget att spara, lättare att bara låta allt försvinna även fast det tar emot.

hejdå hela linköpings-tiden. det tar emot att skriva det.

sentimentalt.

Man måste dö några gånger innan man kan leva

 

Jag har den, 2 STEG FRÅN PARADISE,

signerat mästerverk (sägs det).

Tack bästa Lulle för att pina dig genom kön för mig.

 

Jag sparar på den till efter maten.

 

 


Vill ni göra slut med mig?

Jag förhåller mig undrandes på t-banan, en klump i halsen. Kalla kårar går längs ryggen och stolsryggen ger mig krämpor utan att jag ens nuddar vid den med ryggslutet.
Jag lyssnar på Come Around Sundown...

Jag tror att vi är på väg att bryta upp, jag och Kings of Leon. Vi har ingenting gemensamt längre. Utvecklats åt olika håll har vi och den här gången handlar det om er och inte mig.
Götet my love

Mot Blöteborg!


med den och den...


...och träffa den.

Roadtriplåten: Black Keys...

Eller denna: Runaways

Pets petsRamones - Pet Semetery

selfmachineMest en snygg video och Coco osv. Låten är mer en sämre version av Ceasar. Kanske växer efter några lyssningar.

revolution mina vänner

Grattis på kaneljävelns-dagRevolution - Beatles

vi delar samma smeknamn hon och jag

Äntligen förstår folk och hypar,

Coco Sumner.


Klicka på kickan för att lyssna

Never show everything

I Amsterdam kan jag nog ha inskaffat världens finaste bok;Jag har länge letat efter en bok såsom den här, det är ju allmänt känt att Elvgrens pin-uppor är the bomb!Look at them women, awesomebombshellbastards!

Amsterdam och sånt minus all skit

Min iPhone ligger och säkerhetskopierar men jag kan i pausen meddela att jag kommit tillbaka från resan till Amsterdam, som jag f..ö glömde berätta om, aka reklamstaden, vidundret och cyklistens mekka.

Laddar över bilder från telefonen, ligger på en stadig siffra av 775 uppladdade bilder av 2460.

För att undvika att gå in på detaljer har jag under resan: gått på studiebesök på reklambyråer, rest en vända till Rotterdam, spatserat mellan hål i väggen-ställen samt druckit vin på hotellrummet fast det var förbjudet *utmanar ödet* eller *farlig tjej*.


Foto: Christoffer Skogsmo

Amsterdam är trevligt om man undviker; fulla britter/spanjorer/holländare (alla), red light district och att hålla sig på huvudgatan från centraalen.

För att fira in hösten samt att spela på resans (textbaserade situationsskämt ala C) slutgiltiga tema-låt (för alla resor måste ha en annars blir det löjligt.) länkar jag denna afton till: Oskar Linnros - Debut.

Där ja, fin acapella.

-Välkommen hem.

-tack.

RSS 2.0