Oasis på en söndag, blir inte bättre eller sämre än såhär

Oasis, inte överdrivet bra, inte alls överdrivet dåligt.

Rätt bra alltså.

 

Jag sov 12 timmar inatt, har aldrig varit så pigg i mitt liv förut. Jag jämför endast med dagen då jag föddes.

Nykläckt kyckling-känslan.


hetsigt, sorgligt, fint.

Spotify soundtrack: En hand i himlen


Lördag var det igen. Tröttheten har bit för bit bestigit min kropp och nu börjar jag ge upp. Hamsterhjulet snurrar fortfarande då jag (fan, jag kan inte koncentrera mig när jag hör Idol-Ola snacka på spotify, please shut up)...
har reklamkampanj-inlämning på tisdag och muntlig presentation efterföljande dag. Det är alltså inte klart, salstenta förra fredagen, hemtenta torsdag-fredag denna vecka...

...jag skrattar utåt men gråter inombords. Kreverar.


Men! jag andas. tack gode gud.

Mitt ljus i tunneln är den traditionsenliga listan (jag bygger upp mitt liv på att-göra-listor, det är det bästa jag vet.):

Bästa-i-helgen-listan:

* Min kick-ass-klass som genom pepp klarade av att genomföra vår första hemtenta tillsammans, speciellt shout-out till Carro & C-H (löjligt klyschigt, men sån är jag). Tacka vet jag facebook och kollektiv ångest.
* Sofie. Allt jag behöver i alla lägen, en Soff.
* Öl. Desto roligare om man sitter på Carmen med Freddie och pratar om kaffe och juice och inte om hemtentor.
* Att personer orkar med att sitta uppe och lyssna på mitt snack till halv tre på natten.
* Det fina par som jag träffade igår och som tillsammans med Soff gjorde Weekday-festen lite mindre "svår" och desto mer nöjesfylld. Och så blev jag bjuden på en fest, fint.

En lite  parantes;
[Gäst på Weekday-fest: "Javisst, jag har jättekul nu när jag står här med mina svåra, svarta kläder och min purkna min. Ja, jag står ju här och smuttar på min öl i väntan på att en mingelfotograf ska komma förbi och föreviga detta underbara ögonblick. Just nu, när jag ser så otroligt svår ut. På en Weekday-fest, glöm inte att notera just det..."]

* Jonathan Johansson (gud, vade det känns om söndag idag, det är inte en riktig söndag utan Jonathan).
* Jag finner mycket nöje i att dra tillbaka klockan, tack jag vann 1 timme extra sovmorgon..!

Yes, där var listan håll tillgodo, den har antagligen inte gjort ditt liv mycket rikare men avhjälpt mitt behov av att skriva av mig. Tack för att du läste käre vän.


Tutankamon

Javisstja, jag och brorsan var förbi Nudiebutiken och kikade på Tutankamon när de hade sin första live-spelning, schysst puckar. De är ju något av ett dreamteam skulle man ju kunna säga, med medlemmar från både Shout Out Louds och Peter, Bjorn och John, inte illa pinkat.

Foto: ghustaf.blogspot.com


Söndagslistan

Hej, jag har gjort det enkelt för mig, playlisten blir som sådan, två till och med:

Lev som en gris dö som en hund

Prinsen av Peking

Sådär vänner, nya Markus Krunegård.

^_^

Freitag liebling

thepulpgirls.tumblr.com

 

Tja, tjena, livets dekadens. jag sambloggar två bloggar samtidigt, svårt att hålla isär dem liksom, men tuff bild. Idag är djävulens dag Fredag och livet leker. Lyssnar på Stone Roses och skissar på idéer till en reklamkampanj, jag jisstanes, jag är mitt esse. Det blir en fin plugghelg igen efter att vi hade tenta senast igår, najs, livet leker. Jag ska försöka sammanställa en helg-spotify-lista innan söndag, så att ni hinner lyssna på den innan helgens slut, med tanke på min ambitionsnivå lär den komma på måndag.

Dagens låt: Trickski - Move Me (Phonique rmx)

Amerikan till Södra teatern

Inget nytt att en jänkare kommer och spelar på Södra teatern, men det HÄR gillar jag. Jag är och har alltid varit svag för singer-songwriters. Skägg är ju fint också. Tillåt mig presentera William Fitzsimmons. Jättefint.

Killen kommer till Södra Teatern den 4 november, de skyltar med att det är hans första konsert i Sverige, som att det skulle spela någon roll (?!). Verkar urskön, är sugen på att gå hursomhelst.

Lyssna på myspace: http://www.myspace.com/williamfitzsimmons

Foto: Tim Gaylord

saker som spinner runt

Note to self:

Köp Bon Ivers skiva For Emma, Forever Ago, för att
1. det var evigheter jag slog till på något i skivform.
2. den här skivan är värd att slå till på om någon.

(3.The Wolves är lika sprakande fantastisk och mäktig varje gång jag lyssnar på den)
Lykke Li + PSL

Sommaren med Lykke, det är vad jag kollar på just nu. Vet inte om det är bra än, men hon är en jävligt intressant person. Kolla PSL på SVT Play.


 

Uppdatering: Såg alla avsnitt i ett sträck, klockan är alldeles för mycket och jag ska upp rätt tidigt.

Bra val av porträtt PSL, den här kvinnan är fantastisk.


Ännu en musikerdöd

Ja, vad underligt. Stephen Gately från Boyzone har hittats död på Mallis. Han ska visst ha gått och lagt sig och inte vaknat upp igen, är det det här något vi känner igen? Obehagligt.

Eftersom jag var tonåring under det sena 90-talet var jag starkt påverkad av allt som hade med pojkband att göra, därför måste jag ju uppmärksamma detta. För att fira Stephens minne lägger jag in en spotify-länk No Matter What.


Röyksopp i Sthlm

Röyksopp vore trevligt, någon som ska gå?

http://open.spotify.com/artist/5nPOO9iTcrs9k6yFffPxjH/popular-tracks


Puke

Jag var visst på Spybar igår, fanns mycket där som gick emot att jag skulle stanna mer än en minut på det där stället. Bland annat bajsnödiga osympatiska vakter, en sorts "dörröppnare" i "svår" kvinnokappa som bara pratade franska, småväxta män som insisterar att dansa upp en bakifrån och sedan det överdrivet svåra folket i övrigt. MEN, hade fint folk som drog med mig dit så det vägde upp + att det var rätt bra musik också. Ja, bra folk gör det mesta bra.

I övrigt så pluggar jag större delen av min tid. Lyssnar på väldigt mycket musik. Sitter nu och gör bådadera, i tre lager kläder. Inomhus. Ja, det är cirkus 17 grader celsius här inne, skönt!

Grattis vän, en liten lista till mina bloggläsare: http://open.spotify.com/user/cocooo/playlist/3IyQO3kzhtUGQu1SDMfNi9 - Den är till imorrn...

 

That's all I'm saying.


RSS 2.0