Nytillkommet smått och musik

Jag måste avhandlar två saker:

1. Familjen Wefer har fått tillskott, lille John ska därför få en låt dedikerad till honom från mig: Quiet Little Voices - We Were Promised Jetpacks. Låten är alltjämt väldigt dramatisk men har bra driv, en snygg uppnosighet och livsglädje, vilket jag önskar denna unge man/bebis. Ung manbebis.

2. Det är 26+31+29 = 76 hela dagar sen jag la upp blandband #4. Jag jobbar därför på femte delen i min följetong: sockerlobbyn♥Spotify-blandband.
Kvinns och Gentlemen

Kvinnor och män samt alla andra involverade, idag blev det vår. Jag kunde gå i skjorta och uppvikta jeans hem från bussen. Jag blev så upprymd att jag log mot alla jag mötte, och de? Ja, de log såklart tillbaka. Så fint att man vill fälla en tår och spela en låt. Jag ska definitivt inte snuva er på konfekten, dagens låt blir Fleetwood Mac - Everywhere.

 

För övrigt den låt jag försökte få dem att spela på puben igår, men de fatta inte hur urgent det var och la den sist på listan = dålig DJ.

Ps. ser ni hur påtänd han längst bak är? skärp dig grabben!

 


True dat

Har fått några heta musiktips, men jag suger på dem lite och portionerar ut dem över kommande veckor. Väldigt "bloggigt" av mig!Bjuder på lite Marina & the Diamonds natten till ära, denna låt om någon skulle ha missat det heter Hollywood. Kort men sjukt bra betyg från Marinas konsert på Emmaboda förra sommaren, läs här.

Ps. Att ta en "Zlatan" (en öl och en shot vin) vid JMK på en onsdag är antingen helt idiotiskt eller förbryllande upplyftande, jag vet inte vilket än.

Hairy businessSåhär ser mitt hår ut idag, som hela The Cures hårman samlade. Ett skäl till varför jag inte borstar det.

Jesus AmaliaFy, vilken fin video, jisses vad bra låt (fortfarande!). Måndags-pepp!

angående lastfm

Update: Min lista ser förjävlig ut, detta går egentligen emot mina principer men jag rensade upp lite i skiten. Jag tycker inte att det räknas då jag faktiskt sov mig igenom helvetet. Det var en massa 2006 Best Hits eller whatever som smugit sig in, jag kan tyvärr inte stå för materialet. Så härligt jäkla elitistisk är jag.

Raderade precis en Carola-låt. Och nu rök Cascada. I'm on top of my game.

peaka på ett dygnHär min last.fm-topplista, mycket är sådant jag samlat på mig för några år sedan, men jag har kopplat in programmet igen så nytt streamas in på listan. Inatt bestämde jag mig för att ha på Veronica Maggio som ackompanjerade min nattsömn, idag är hon på min topplista. Min gissning är att last.fm har reggat allt (som vanligt) typ fem olika karaoke-versioner av Dumpa Mig. Men nu är hon där, Veronica.


Markus


Markus är fin på en fredag...

Maggio

Ja, jag tycker nog ändå att den här souldamen är rätt svängig. Har lyssnat på "Och vinnaren är..." i två dagar nu och jag lyssnar fortfarande. Förlåt Veronica, kanske dömde jag dig för fort? Kan vi vara vänner ändå?
Besvikelse

Har två saker att säga om Din Mamma i fredags:

1. Förbandet Dance & Forget levererade inte (jag kommer faktiskt inte ihåg namnet på dem, så Forget var väl passande...)
2. My Darling YOU! levererade inte


Annars väldigt skön stämning på bygget!


Ja, för fan

Veckans låt blir Ambling Alp med Yeasayer. Nu får ni klara er utan mig ett par dagar, åker till Linköping och kollar konserter och dricker öl och sådant som hör Linköping till.

Länk till Yeasayer


My Darling YOU!..

...spelar på Nationernas Hus i Linköping på fredag och jag ska dit. Damn it! Kul. Jag blir hemvändare fast ändå inte, ska träffa mina gamla polare, dricka gammal öl och gå på de gamla ställena. Att se tillbaka har aldrig varit så inne som nu.Bra svensk pop. Så som det ska vara.

Hoppas att vi ses där Linköpingsbor!

Take it baby

Idag är dagen kommen, den som ingen trodde skulle komma; denna dag uppar jag en r'n'b-låt i form av Rihannas Rude Boy. Fyfan vad svängig den är. Videon är grafiskt snygg men uruppsexad, plus att mannen som dansar in bilden lite då och då är fantastisk. Beatet och handklappen är en match made in heaven. Jag kapitulerar...


Ville bara säga en sak...

... GOD HELG winelovers (aka sockerlobbyn-lovers).____________________________________________________________________

En parentes:

En tanke/önskan/förfrågan: Om jag skulle fylla år imorrn skulle du ge mig Andres Lokkos samlade verk i present?*

*I'll scratch your back if you scratch mine.

Kvarlevor

Att jag skriver om Beach Fossils är Lydias fel. Hon gillar Brooklynband, det gör jag med. Hon tipsade mig, jag lyssnade och på den vägen är det. Tryck på bilden för att lyssna.Snygga, beskedliga män med bra rytmer, fina trummor och sånt alltså. Men by the looks of them tror jag inte att de skakar höfterna själva. Torrt och svårt ska det vara. Fortfarande måste jag trycka på det faktum att Brooklynmusik ändock är bra.

RSS 2.0