info

Uffie ----> myspaceMEDIS


IKVÄLL

UFFIE till STHLM

Grabbar! Fick ett samtal imorse från min best matie Soff, hon meddelade att vi inte kunde vara någon annanstans än på Debaser Medis imorrn kväll! Electroundret Uffie spelar nämligen där då!FÅR EJ MISSAS!!
Det är dessutom gratis innan kl. 22, GÅ!


Ps. Jag ställer ut en bok (co-producerad med Carro och Jocke) idag tillsammans med en massa andra böcker som min uni-klass har producerat, kom förbi!

l Le Café/White Room l Regeringsgatan 61 l öppen 14-18 l


Ring klockjävel, ring

SLEIGHBELLS är awesome! Ännu en electroduo, ännu ett band från Brooklyn, NY. When's this going to stop?

Jag ångrade mig, don't stop...Fucking' fab, lyssna här, jag och Södda lyssnar kollektivt nu (tack för tips Södds). Jag ska köpa brallorna som bruden har! Beatsen = awesome.

Lyssna! www.myspace.com/sleighbellsmusic

Kärlek hej!


Slottet på TrädgårnIdag samtalade jag med min vän Skog på fb och han uppmanade mig att gå på Trädgårn (Skanstull) för att vår andra vän Fai ska spela i form av Slottet. (Det här informativa inlägget blev lite krystat för jag tänker att Skog kanske läser det här. Han hade definitivt koll på att jag, sekunden efter jag fick veta om spelningen, skickade ett "lycka till"-meddelande till fai på hans fb-wall. *bevakad*.)

Hursom, lyssna på deras myspace om ni gillar musik liknande The Postal Service. Mycket fint. Passa på att gå på Trädgårn ikväll alltså. Ni kanske träffar Skog också, vilket är en bonus.

Gå!


Ps. Drar till Göteborg för att köra varvet, you heard me: varvet på 2,1 mil, hell yeah! Äter en massa kolhydrater as we speak. Ha en go helg mates!smiths, yeshärliga grabbar, the smiths.

En titt i backspegeln

Dagens fråga är ytterst viktig: Vad lyssnade jag på i maj förra året?

För att reda ut det hela jag gjorde jag som man vanligtvis gör för att komma ihåg saker i den moderna världen; jag tittade i bloggens arkiv. Maj-arkivet belyste det faktum att jag denna månad år 2010 lyssnar på EXAKT samma sak som jag har lyssnat på de senaste sju åren; Kings of Leon. Här är en länk från 16 maj 2009:

Spitting out his teeth

Jag gråter för bövelen fortfarande en skvätt när jag hör den här live-versionen, så jädrans fin är den.

Jag såg dessutom att jag började lyssna på Wannadies efter flera års uppehåll. Gissa vilka låtar jag just "starred" på Spotify?

Jo, du gissade rätt karlslok; Big Fan och You & Me Song.

Musikkonservativ. Javisst!

Ett hus med sjöutsikt till salu

Kära villaintresserade männska, jag har vilselett dig med min rubrik. Denna blogg handlar inte om villor, stugor eller radhus utan om MUSIK. Sug på den du.

Dagens tips kan jag inte ta åt mig äran av utan vi får tacka Jonas, mannen med fantastiskt färgglada strumpor; bandet heter Beach House och är topp-topp!
Snygga är de med, men har inget med deras musik att göra, endast gener.


Ja, ja. JA!


genom pop 'til you drop fann jag Yeasayers video, fy så fin!Måndagslååååååt

Rätt och slätt blir det Wannadies's låt Big Fan, för det är så jädrans fin! Supergoa gitarrer har den med!

Lyssna på spotify!


Inte så bara

Lika mycket som jag vill läsa Andres Lokkos samling, vill jag sätta tänderna i Patti Smiths bok Just Kids.

Boken skildrar Smiths liv med fotografen Robert Mapplethorpe i 70-talets NYC. Sättet som Lisa Milberg på Rodeo berättar om boken får mig att vilja hänga på låset på närmsta bokhandel imorgon, för att sedan kasta mig in, grabba tag i det närmsta exemplaret, dänga upp pengarna på disken och sedan sätta mig och läsa under en korkek. Hela dagen, utan avbrott.

 

Om du inte vet hur Pattis musik låter, lyssna med fördel här.


RSS 2.0