Istappen


Här är istappen jag pratade om tidigare...

Skottland var ACE!

Hockey var ACE! lyssna här: Hockey på spotify

ACE!

Skottland

Ja, om några dagar bär det av, först till Edinburgh och sedan till Glasgow, ska se herrarna nedan.
Jag är stoked, mates!video hockey too fakeImorrn blir det The Temper Trap på Slussen.

Bra konsertvecka!


ålderstecken

I samtal med Barris:

"haha *skrockar*, jag gick hem som en zombie, köpte en fuktkräm innan dess (kvinnan i butiken, bodyshop, sa att det skulle komma in en ny prdoukt som skulle förhindra begynnande rynkor, hon sa att jag kunde checka in den... ja tackade och bockade för hennes skarpögdhet...)"

Söndag på institutionen

Idag är jag på institutionen aka grottan aka uni precis som förrförra helgen. Härliga tider minsann. Idag gäller det inte plåster utan en XBOX-logga, ännu roligare...

Har några saker att följa upp:
♦Jag har köpt Friskis-kort nu SAMT gått på ett tant-gympa-pass.
♦Soff och jag & co åt på fin-restaurang igår och betalade 400 kr för en öl var, tre småpizzor (ung fem cm breda), en skagenmacka samt en "laxtartar" ( lika stor som pizzorna). Fantastisk upplevelse. Sen gick vi till Donken och åt oss mätta.
Triple J är nog världens bästa radiostation, plockade upp detta faktum när jag befann mig i Australien för några år sedan. Videon nedan är inspelad i Triple J-studion, förutom att the Aussies är ursköna så är musiken råbra (Carro ;))! Man kan lyssna på deras webbradio, tryck på länken ovan om nyfikenheten tar över.
Lydia är tillbaka i Sverige nu, good times!


Luke och det nya livet

Luke igen. Bra. Fint. Allt det där.Jag startar mitt nya liv igen imorrn. Ska köpa Friskis-kort, sitta mindre på Fb. Allt det där.

Kidsen är alright

 

En gammal goding, The youth med MGMT.

Fint och glittrigt.


Utan sol i ögonen

Södda visa mig de här, mannen i "Whiplash" måste vara ett stort skämt och om han inte är det har den här indie-grejen gått alldeles för långt (eller det har det väl ändå gjort, så jäkla svåra!). Hursom, jag måste nog säga att det var Södda som länkade de här till mig annars kanske HAN kastar Polemiken på mig...

Jag gillade dem iallfall.

Trummor!Trummisen jobbar så fint i den här videon, sen är Kooks alltd bra...

Pinkmålat och lyssnat på det här idag.

weekend

Festen blev epic. Ena halvan av tentan gick åt helvete, andra halvan smort. Som livet i allmänhet.

Nu har jag iallafall 'äntligen tid att sitta ned och titta på den här: http://svtplay.se/t/102869/k_special

"I wasn't interested in depth or anything, I just wanted to kick 'em in the teeth"

...Hell yeah!

Rajdigt

Som vanligt lyckas man slå två flugor i en smäll, helst utan att ha med varandra och göra och gärna krocka planeringsmässigt.
Denna gång handlar det om en tenta samt en fest, båda imorrn såklart.

Historien börjar för drygt verckor sedan då jag och Boris bestämde oss för att det var dags för institutionsfest igen och det viskats i korridorerna att det faktiskt var vår kalsss tur denna gång. Utan att så mycket som att titta bak tog vi tag i spakarna och började planera det Storslagna, en köksfest*!

*I vår korridor hade det börjats bygga ett kök för alla Reklam & PRare att ta del av och nyttja (se bild nedan).Vi såg vår chans och tänkte att fredagen 12 februari passar ju alldeles utmärkt. Sagt och gjort, denna vecka har det blivit festplanering, helhjärtad biljettförsäljning (dock halvhjärtade biljettköp) samt tentaplugg + plugg + plugg.

Vi har även gnisslat tänder i sömnen då köket inte såg att bli klart till vår premiär, vi som hade tankar om att slänga champisflaska på köksluckorna för att inviga ordentligt, sådant går ej utan vask. Idag kunde jag och Boris ousta ut då vi såg hantverkarn lägga sin sista hand på rören och vi applåderade honom för sitt fina arbete. Köket är därmed klart och festen har nu återfunnit sitt syfte.

Imorrn smäller det, tenta sedan fest. Om det blir A på båda sådär i efterhand, då ska jag tanmefan kyssa er i pannan! Alla ni vackra läsare!

Rajdigt.

Ser framemot imorrn med bitterljuv smak i munnen, önska mig lycka till...

Dansskorna är putsade iallafall.

Känner vi varann?

... sa hon med hjärtat i halsgropen.
-Nej, inte än, fråga mig om några timmar igen, svarade han och log.

√√√

Så, där fick ni introt till min nästa roman, min nästa och första. Känner ni spänningen och den förväntan som ligger i luften? ...jag med!

På samma tema: Idag producerade jag min allra första trycksak aka Plåstret.
Jag hade iallafall tänkt att skriva det så men insåg att jag just ljög mig blå. I Linköping lyckades jag allt leverera minst sex trycksaker varav fem var sektionstidningarna som jag knåpade ihop själv (om vi räknar layout-mässigt). Nu idag insåg jag vilket kaos till PDF jag lämnade över till Hans-Olof och Roffe på tryckeriet (namnen är fingerade så att ingen ska komma till skada). Fattar inte hur jävulskapet kunde bli tidning tillslut, duktiga killar de där!Dags att kötta "Prepress", tryck for life man!

Masala.

skolan, istappar och sådana som är tappade bakom vagnar

Jag sitter i skolan nu såklart som rubriken antyder, jag gör om jobb som gick förlorat igår, som jag även jobbat med hela dagen igår. Jag är just nu ensam i "grottan", det är jag, photoshop, John Mayer och mina persikor som har sällskap. Med persikor menar jag Haribo-persikor och inget annat, din filthy bastard!

Jag undersökte diverse istappar innan jag tog mig hit, de värsta, "istappar of doom", sitter på mitt hustak. Jag hoppas för allt i världen att de smälter fint och säkert av vårsolen och inte väljer att släppa i närheten av någon.
Jag ska visa er bild sedan.

Ja, just det. Jag lyssnar på John Mayer för att Jocke inte ville lyssna på honom igår, han ville lyssna på ngt rockabilly-tjafs (hej Jocke!). Sedan när det gick dåligt för honom satte jag på "Always look on the bright side of life" och skrattade. Strax innan klockan sex på kvällen igår sket det sig för mig med, Jocke smet då ut att så mycket som att se bakåt. Vi stöttar varann i GI, det ska ni veta! Vid varandras sida i vått och torrt.Nu är jag och mitt jädra plåster här igen, vi möts ännu en gång i photoshop. Fy vad jag hatar den lilla tygbiten. Nu ska jag göra mitt arbete, det jag var satt på jorden för att göra.

Äh, vi kör Heartbreak Wayfare igen!

Blandband #4

Nu kommer ett nytt inlägg med tillökning på mitt Spotify-blandband. Denna gång är det uppdelat i en svensk och en utländsk del, vi börjar med en cover och avslutar med original-versionen för jag gillar båda lika mycket. Det blev en relativt lugn lista denna gång.

Listan lyder som följer:

1. 13 - Håkan Hellström
(Svenskt och välformulerat, känsla och stormar, cover på nr 4)

2.
Ingen Vind Kan Blåsa Omkull Oss Nu - Lasse Lindh
(Denna låt är ett stort undantag, Lasse Lindh är egentligen inte min typ av kille, men den här fin)

3. For Lovers - Peter Wolfe & Pete Doherty
(Det handlar om kärlek och allt därtill, bra och så, pianot är styrkan här och att Pete är mer hög på kärlek och ångest än på annat)

4. Thirteen - Big Star
(Originalet som Håkan gjorde cover på, tonårsångest och ylande som inte går av för hackor. Jag ylade med hela vägen hem från bussen idag, så bra var det. Jag tittade självklart bak för att se så att inte någon annan hörde. Ingen var där så jag sjöng med utan hålla igen på tonerna.)

Bifogar förutom länk till Spotify-listan även den bild som fick mig att vika mig sånär som på tredubbelt i datorsalen idag. Fantastisk är bara förnamnet...


Cheap Monday och Evanescence

Var och jobbade på Cheap Mondays visning ute i Frihamnshallen igår, min vapendragare Soff och hennes kollega råddade ihop hela visningen själva, biggups till dem! Otroligt kul kväll hursomhelst.

Att de valde att köra Evanescence som soundtrack var överraskande i bemärkelsen att det var 1) oväntat, då jag trodde att vi hade begravt den här sortens metal-opera under sten för typ fem år sedan samt 2) det var oväntat passande för hela visningen, vi kan därmed gräva fram den här genren under stenen. Cheap Monday har därmed återinfört metaloperan på musikscenen igen.

Ska vi skratta eller gråta?


Videon kirrade min brorsa ihop; ghustaf.blogspot.com

.

RSS 2.0