Ja, jag är student med alldeles för mycket tid över för strunt men jag har ett fantastiskt öga för skönhet.

Jag har spenderat hela dagen med att titta på olika bloggar (förutom klockan 8 -10 då jag hade föreläsning). Jag är för bloggar då de skapar intresse för nya ting och utmaningar och framförallt när de står för inspiration.

En bild, en text, en tanke.

Jag låtsas som att jag inte läser modebloggar och trallar vidare som musikbloggerska. Fullt ut är det musik som gäller.
Men ibland snubblar man över bilder som man rådiggar. Här bifogar jag en bild från Milks blogg. Grymt! Jag vet inte om det är mitt undermedvetna jag som talar med mig, jag syftar då främst på My Little Ponys och min inre femåring.


Foto: milk

För att gör detta inlägg mindre modebloggigt lägger jag upp de tre senast spelade låtarna i min playlist (men medge att det är en cool bild!).

+ Moving Pictures - The Cribs +
+ Wohoo - Kings of Leon +
+ Where Nobody Knows - Kings of Leon +

Jag måste också önska Poffe lycka till på sin resa, hon ska nämligen spendera hela hösten i Amsterdam. Vi lär ju höra från henne i hennes lilla kabyss på en båt i innerstan.

Kärlek Carro

Sway, sway!

Ny video finns nu uppe på The Kooks hemsida, det är videon till låten Sway, check it out why dont'cha!Embeddingen blev fel! Men gå in på www.thekooks.co.uk och kolla in Sway.
Så länge får ni njuta av The Kooks i Paris!
/carro

do what?!

Sockerlobbyn rådiggar PSL, forever and always. Sockerlobbyn är också ledsen att vi inte uppdaterat så bra, men snart är vi igång igen, promise. Titta in frekvent ska ni se att vi kommer att uppdatera.

Här lägger jag iaf upp en video från PSL, skön låt skön plats. PSL kan sina saker, jag känner mig så hemma i deras videor, som att man står där brevid kameramannen och bara insuper atmosfären. Här är The Dodos med låten Ashley!/Carro

Sockerlobbyn mixtape 


MusicPlaylistRingtones

 


Det är så det är!

"Det är jag som är bränderna i Paris"

Ja, det är nog så det är. Nollan har kommit nu. Idag ska vi bort till Flamman, sannerligen ska vi sätta kåken i brand. sannerligen.

Undrar när de ska slussa bort alla träd från mitt fönster...

-C

Empty

Hej hej, ursäkta att det varit så tomt på nya inlägg här i bloggen. Soff arbetar vällan på och jag har tentor i massor att klara av. Snart ska jag välkomna nya studenter på mitt program med men jag ska försöka uppdatera, jag har dock inget internet så ni får hålla tillgodo med det jag hinner fixa just nu.

Jag hoppas på en fin indiansommar, vad hoppas ni på?

Varma häldningar,
Caroline

Dags att flytta?

Jag och Soff har haft långa diskussioner om Kings of Leons något mjäkigare och mainstream sound som visat sig på senaste skivan. De började som den råaste sortens garageband och levererade en debutskiva med oborstat sound i hög klass. Uppföljaren Aha Shake Heartbreak är lite mer genomarbetad och är enligt mig den starkaste skivan de gett ut. Jag gillar verkligen Beacuse of The Times men den är lite svagare och mer clean än tidigare skivor, lite mer lättsam men de starka singlarna finns kvar. Köpte On Call-EPn när jag var i London förra året, på denna skiva finns en superb b-sida: My Third House. Vilket driv den låten har! Tryck på singelkonvolutet så kan du lyssna på den på youtube."How many necks will you break?"
/ C

Indieallsång, Skansen 2.1

Här kommer ett litet klipp som jag spelade in på Debaser när alla sjöng Oasis, vilken stämning!
/ Carro

Indieallsång, Skansen 2.0

Ett år har jag längtat. Sommaren 2007 saknade något. Det var indieallsången på Debaser förstås. I fredags tajmade jag och Lydia in det och var där übertidigt bara för att kunna komma in. Såhär såg Debaser ut en halvtimma innan öppning.


Foto: Caroline Östlund

Popsnören, avdankade britpopare och indiekids + övriga väntade snällt i denna gigantiska kö. Tur nog kom vi in bland de första och fick bord.Foto: Caroline Östlund

Lydia började sjunga direkt när hon kom in. Cirka två timmar innan allt drog igång.Foto: Caroline Östlund. Äsch jag har tagit samtliga bilder.
Om ni vill låna måste ni ange bloggens adress och mitt namn.


Man fick ett finfint sånghäfte och cidern fick man i ett lyxigt glas, även fast det bara var Nik's päroncider.
Jag ville sjunga den här och hoppades på att mackan skulle komma och gästspela lite. Det hände aldrig.
Vi var mycket förväntansfulla.
Indiekören fick kicka igång skiten med en R.Kelly låt.
Sedan kom husguden Magnus Carlson och tog ton.
Catti Brandelius aka Miss Universum var allsångsledare som tidigare år. Kvinnan är över trettio men snackar som en femtonåring. Jag tror att vi sjunger Common People med Pulp här.
Isabelle Erkendal från West End Girls sjöng Suburbia med oss.
Måns Jälevik från Her Majesty gjorde också ett gästspel.
© Caroline Östlund

Kvällens höjdpunkt: Love Will Tear Us Apart med Joy Division. Jag och Lydia gjorde de obligatoriska gesterna.

Sedan var kvällen slut och vi traskade hem med ett leende på läpparna.

Gå på indieallsång om ni får möjlighet!

Kärlek
Carrorolling


Anthony, my friend

Anthony and The Johnsons var mitt soundtrack de sista dagarna i december 2005 och de första trevande dagarna i januari 2006. Den vintern hade vi snö upp till knäna och jag kommer ihåg att jag pulsade runt med gympadojor och nynnade med till Anthonys storslagna röst. Han är fortfarande lika bra. Skickar med en livevideo idag med låten Fistful of Love. Glöm inte heller att kolla in hans nya projekt Hercules and The Loveaffair. De spelade på Accelerator i år, dock utan Anthony./C

"We dance all night, we dance all day"

No way José.

Kings of Leon har under sin sommarturné spelat nya låtar. Det går ju inte att missa även om man (läs: jag) inte har möjlighet att se dem denna sommar. Om ni klickar på bilden nedan kan ni få höra en nya låt; Manhattan. Be a darling and do it.Nån grym dude har gjort den här bilden. Vet dock inte vem.

Caleb låter nästan lite som Eddie Vedder ibland, har KOLs  turnerande med honom tagit ut sin rätt?
Någon annan som också hör en viss likhet?
Jag tycker att Caleb ska hålla fast vid hans egen pipa.
/C


Tystnad

Det blev ingen sorti till storslagen musik idag på jobbet. Soundtracket var lika med noll. Tystnad. Det enda som skulle kunna liknas musik var mina klampande steg nedför trapporna. Vår stereo var nämligen avstängd, men i min tanke hade det kunnat vara Arcade Fire som spelades (se tidigare inlägg).

Efter en endaste öl på Mosebacke och en sväng förbi F12 (det var nästan så att jag inte kom dit pga att ett fyllo körde upp trottoaren, siktandes på mig och sedan några italienska turister, vi klara oss men damn him) är jag nu hemma.

Ungefär såhär trött:
www.knotan.com

/CRSS 2.0