Dagens bekännelse

Dagens bekännelse: Jag diggar till Ashlee Simpson ibland. Jag brukade också i smyg titta på hennes serie på MTV när den gick, hon är snäppet coolare än Jessica. Idag lyssnade jag på "Morgonpasset" i P3, en tjej hade ringt in och önskat en låt. Hon fnissade till när de skulle läsa upp hennes motivering, hon ville nämligen inte erkänna att hon gillade den här låten (se videon nedan). Jag kände mig träffad kan jag säga.



Alla lyssnar vi nog på musik i smyg, gnolar med hemma vid radion, i duschen, på bussen. Även de som säger sig vara übersmala i sin smak och endast lyssnar på enmansorkestrar från Bergen för att vinna "smalast musiksmak"-loppet. De kanske till och med är "värst", man vet aldrig.

Så, jag erkänner, jag är inte så smal i min smak som man kan tro. (Nu antar jag att alla jättealternativa människor kommer att säga att jag ändå inte var så smal från början heller, men oftast muttrar nog de det för sig själva eller skrattar med sin lika uppdaterade polare åt min okunnighet. Vi får knappt några kommentarer, så yeay, jag får ha kvar min egen självbild!)

Ha det gott mina vänner, om ni har något på hjärtat får ni gärna kommentera!

Carro

Kommentarer
Postat av: monika

här är en kommentar åt dig carro!



min senaste guilty pleasure:



<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xTLBnf7bPHA&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xTLBnf7bPHA&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>



http://youtube.com/watch?v=xTLBnf7bPHA

2008-05-14 @ 10:34:12
URL: http://vaerst.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0