Good Jul!!

Nu har jag satt i mig alldeles för mycket julskinka, fast så gött det är ändå:)

Lyssnar på galna japanska rockers för tillfället, jag är rätt ny till den här "j-rocken" så jag skrattar mest när jag hör deras refränger, jag tar det inte på så stort allvar ...  men lyssna absolut  "the pillows" ; ) Alla FLCL-älskare vet vad jag menar :)

Såg en kille i tunnelbanan häromdagen som läste manga "Deathnote", en rätt tuff serie som även kommer i animé-för-tv-form. Eftersom en viss G tvingar mig att se denna serie och jag inte hade hört talas om jättemånga i min närhet som sett den... närmare bestämt ingen, så tyckte jag att det vore kul att prata lite med honom, den där killen med näsan i boken. Han var inte lika uppspelt som jag, antagligen hade han många vänner som delade hans animé intresse...

Så ännu en julafton har passerat med mycket frid och sånt som hör julen till, så det jag egentligen ville säga idag var God Jul!!

/C

deathnote

Soffs entré

ey ey!
Soff här..nu är det jag som gör "le grand entré" i denna goa blogg.
Wiie e helt uber glad att det e juletider och att man äntlgen är hemma i Sthlm!=)

Sitter här och tar hostmedicin i en sup!

Dagens musik tips är att ha en aussie-musik-nostalgi kväll!
Igår  blev det det för min del:

Missy Higgins
Evermore
Wolfmother
Bernard Fanning
Zacier Rudd
Faker
Pette Murrey

goa Aussies

superman

superman

Jenny o jag i lördags

Jenny o jag i lördags

Hem Ljuva Hem

Det första inlägget

Så det här är mitt första inlägg, Sofie och jag har skapat den här bloggen tillsammans. Ur-idén med denna blogg var att diskutera, uppdatera och bara allmänt låta pennan skriva allt som väller ut ur hjärtat, eller plural, för vi är ju faktiskt två! Musik är det stora ämnet, jag ville revoltera mot alla modebloggar, dock har jag givit vika för inflikningar från Sofie som gärna vill ha med fashion på ett hörn. Vi sitter i olika delar av landet så rapporter från både Småland och Östergötland kommer att bifogas.  Allt som är lite kul och kulturellt kommer att finnas med... och så allt annat med.; ) Definitivt många sköna bilder!

Förhoppningsvis kommer vi båda hitta hem i den här bloggen.

För schysst läsning i framtiden!, Skål!

Tjipp

Caroline

RSS 2.0