båtmusik

Eller ta båten ut mot skärgårdsön och under färden sätt på denna:


Äntligen Helg utan barnen

NO KIDS är bra kids.

Skit i midsommar. Sitt inne med en burk löksill och lyssna på No Kids istället.dAGEns LåtDJÄVULRye Rye ft. Robyn - "Never Will Be Mine"

fETT RnB Å hIpHOp Å sÅNt! oCH rOBYn SoM bAKELeNS OVAnpÅ!

Lykke Lykke lykkkke


tillbaka till musiken

Efter en mindre diskussion till heteronormativitet och kön åter går jag till den dagliga agendan: musik.

Min vän Soff talade varmt om Mauro Scoccos senaste skiva en dag på hennes soldränkta balkong. Hon beskrev musiken som "...mer mogen och i jämförelse osade kritikerrosade "Satan i Gatan" av Maggio nätt och jämt 'fjortis'". Med detta i åtanke satte jag på Mauros skiva på Spotify när Lydia var här, jag hörde mest hans brusande stämma när vi upplevde pinsamma tystnader i samtalet. Utöver det kan jag inte ge någon närmre recension. Men om ni blivit hänförda av Soffs tolkning, lyssna här:

MaurooooMaoMauro

Den heter "Musik för nyskilda" = Moget!


En utveckling

Jag har börjat tänka om. Idag insåg jag att jag aktivt efter yttre mediala påtryckningar (inte påtryckningar utan mer påverkan av texter, debatter osv.) bestämt mig för att frångå mitt heteronormativa tankesätt. Jag är så vitt jag vet hetero, jag har vuxit upp bland människor som (så mycket jag vet) allt som oftast varit/är hetero, därav är det min verklighet och naturligt mitt sätt att se på förhållanden. Jag måste dock understryka att även om jag mest i min barndom upp till 20-års-åldern sett den typiska kärnfamiljen, 'mamma-pappa-barn', i min omgivning så förnekar jag på inget vis att hbtq-förhållanden existerar. Jag hyllar istället det faktum att vi kommit så långt i vårt samhälle att var man och kvinna har rätt att vara tillsammans och skapa ett liv med vem helst de vill.
Vad jag vill säga är att det har tagit mig tid att tänka om, att inte förutsätta att varje man/pojke ska vara intresserade av kvinnor/tjejer och vice versa, för det har varit allt för lätt att göra.

Men nu har jag aktivt tänkt om.

Lite utanför ämnet, vet jag dock inte om jag någonsin kommer att kalla någon för 'hen', även om termen 'kön' kanske bara om några år bytt skepnad och innebörd. Men då kan vi väl alla förbli könlösa, om det är svårt att välja. Det handlar inte om innebörden av ordet, ingen ska behöva passa in där de inte känner sig bekväma.

För mig handlar det om att ordet 'hen' är ett ord jag tycker låter fruktansvärt löjligt, mest för att kåren tjatade sönder det under hela min tid i Linköping.

Men här kanske jag också aktivt får tänka om...
TTD - skiva #2

Äeah.

Ah. Den är nog rätt bra ändå. TTD - Daydreams & Nightmares.


intro

Jag sitter och lyssnar på P3s Musikguidens intro-tävling och kan typ alla!
Så jäkla bäzt!

Jag sitter också och skruvar ihop ett bord för framtida måltider med min feta Linköpingsbördiga familj.
Vi är väldigt sydeuropeiska och bor i samma hyreshus. Jag är som den typiske spanska mannen som bor med sina föräldrar och snart fyller 26 år.


Vi kan ha de bäzta östgötska familjemiddagarna.

CPN

Imorrn åker jag och min andre hälft hit----> KÖPENHAMN!

Såhär ser det ut:


och såhär ser danskarna ut:


*lightpacking* enligt QX.

Jag kan ta den lilla väskan!!

Yay!

RSS 2.0