Lekfulla toner på [hg]

Igår var det fullt hus på Hergår'n i Ryd i Linköping. En kritikerrosad världsartist med en av de lenaste rösterna i Sverige skulle spela på studentpuben. Han fyllde sin scen med stråkar o blåsinstrument, alla var kvinnliga musiker, de var dessutom riktigt talangfulla. Mannen med den lena rösten drog igång konserten med min favoritlåt - "Black Cab". Vet ni vem jag pratar om?

Jens Lekman

Han är riktigt duktig den där killen. Det var nog länge sen HG var fullt redan innan kl. 20 på en torsdag. Levande musik, därmed en halv orkester plus mannen från Kortedala, låter det bra?! Halva konserten hade han ett Bamse-plåster i pannan, vem vågar göra så? skön grej! Sista låten var magisk! Han fick hela publiken att sjönga med. Helt klart värt att gå dit, om ni har möjlighet, gå och se Jens Lekman!

Knäppte lite bilder under konserten med, notera den nedersta bilden med bamseplåstret:P

Jens1
Foto; Caroline Östlund

jensplåster:P
Foton; Caroline Östlund

Ha en skön helg! Lyssna gärna på nån skön Lekman låt:D

Kram
CarroEn fräsig konsert

Om du befinner dig i Linköping och möjligen Platensgatan den 23 oktober, steppa då ned till källarlokalen Platensbar och checka in Timo Räisänen som stannar till och spelar. 180 riksdaler går kalaset på och biljetter finns bland annat Musikbörsen. Inte ska du neka dig själv en svettig konsert kväll med Timo?

Ses vi där?
Carro

hej! (kom verkligen inte på någon fyndig titel)

Jag stannar förbi mitt i tenta-p för att dela med mig av en sak, eller två blir det nog.
Det kan vara nytt för någon, helt passé för någon annan men jag älskar just de här två låtarna just nu;

No Cars Go - Arcade Fire
Roskilde konserten var oförglömlig. Isa hade rätt, detta är en av de starkaste spåren på nya skivan Neon Bible.
Älska det pompösa introt.


Under The Gun - The Killers
En av de schysstaste bonusspåren, när jag brände skivan Hot Fuss 2004 måste jag ha missat detta bonusspår, det skulle jag inte göra om jag vore ni. Lyssna och njut!

Over and out!
Carro

RSS 2.0