In for the kill och pojken

 

En av mina favoriter gör en cover på en annan superfavorit.

Hassle gör La Roux's In For The Kill.

Ursäkta mig men är jag den enda som tycker att gitarrerna låter väldigt mycket som Depeche Personal Jesus?


När Gud ger dig citroner...


Såhär gör jag med mitt gamla jag. Foto:thecobrasnake

Jag kom igång med mitt seriösa liv idag, la undan min slöa personlighet och tog en facebook-paus.

I och med att jag är seriös nu kommer jag att spendera mycket av min tid i skolan, ett steg i rätt riktning. Köpte böcker för över 700 kronor igår och min portmonnä ler åt mig i sin tomhet. Tre dagar efter löning.

Äsch, nu tog jag i. Jag har redan facebook-abstinens, det är ju rent ut sagt löjligt. Hur ska jag då hålla mig på rätt spår? Kommentarer, back-to-school-tips?

Sammanfattning, mer plugg mindre facebook. Om jag nu kommer igen med plugget, kommer jag ha mer tid över för att göra spotify-listor, och det är ju halleluja. Vem är så nördig så att man eftersträvar att få tid över till en sådan aktivitet kan man fråga sig. Uppenbarligen jag (underförstått), dessutom har jag producerat alldeles för få knappt en hel redig en. Mer spotify-listor åt folket!

Min favoritlåt på spotify just nu --> Daniel Johnston - Some Things Last A Long Time

Jag ser positivt på framtiden.


Fint.

Jag gillar Bon Iver väldigt mycket just nu. Speciellt The Wolves (act I and II). Lyssna på For Emma, Forever Ago spotify vettja.

Jag fick visst bara med en del av bandet. Men! jag var där! ^_^

Bon Iver på Way Out West. Det var mycket fint.


JD/ Hej då Lydia

Jag har spenderat mycket tid i Linköping den senaste månaden, det har varit all fun and games men ekonomin säger ifrån nu. Dessutom har Lydia flyttat till Berlin, min bästa JOHN DOE-vän, min dubbel-dajm, så jag får ta och gå på konserter här i Stockholm. Jag kan säga direkt att det inte känns lika kul, JOHN DOE är det något speciellt med.

Foto: Sockerlobbyn

Lycka till Lydia!En gång uppmanade jag min bror att passa på att hjula när han var ung och hade spänstiga ben, jag var väl själv 17 eller något. Väldigt underligt. Tror att det var samma dag som jag provade att hjula hemma på gräsmattan och spräckte mina jeans, vad det hade med spänstighet att göra vet jag inte. Hursom helst vill jag uppmana alla Linköpingsbor att gå på klubben JOHN DOE (Herrgår'n) i Ryd så ofta som tillfälle ges. Att som en liten arrangör fixa utländska såsom svenska akter av den kaliber som de lyckats med är inget att ta för givet.

Förra veckan spelade Jeremy Jay (US) med sina brittiska medmusikanter, snart går även [Ingenting] att skåda på samma scen. Se till att gå!

Foto: sockerlobbyn

Jeremy Jay på JOHN DOE 24/9 2009MAGIC

 

Fin video; Sound Of Arrows.

 

Jeremy Jay gästar JOHN DOE nästa torsdag, Missa inte!!

 

KOm dit.

 

 

 

Gör't!


Pop på John Doe

Ja! Lydia och jag fyllde ju dansgolvet förra veckan, men nu på torsdag är det möjligen dags igen. Samma tid, samma plats. Skillnaden är bara att det kommer superbra band och spelar också, den klassiska John Doe-sammansättningen, band och bra musik efteråt.

Denna gång kommer Jonathan Johansson och Bye Bye Bicycle, båda banden har turnerat flitigt under sommaren och jag har haft turen att se dem båda live.
Det blir synth och mystik vs. glättig västkustpop.

JOHN DOE!

TORSDAG 17/9
Herrgår'n i Linköping
80 pix
18-02
18 år


Kom! Bara kom!

RSS 2.0