Arvika: Moto Boy

Killen på bilden i förra inlägget heter Moto Boy, eller rättare sagt är det det han kallar sig. Såg honom på Herrgårn' i Linköping i våras tror jag det var, han blev verkligen en stor överraskning. Jag var som förtrollad, inte för att han hade röd skinnjacka och matchande läppstift och såg riktigt intressant ut, nej det var för hans röst.


Foto: Sofie Stén

I torsdags spelade han på
Scen: Andromeda
Tid: 17.15

Moto Boy står på scenen Andromeda med svart skinnjacka och en silverlänk med ett kors som nästan når ned till naveln. Publiken tittar nyfiket på honom och endast ett par hängivna fans står längst fram. Sittplatserna bakom oss är dock fyllda så han har lockat en värdigt stor publik. Så öppnar han munnen och drar av en aria, inte hans starkaste kort men det är en imponerande inledning. Jag tror att där och då är pubilken fast. Han är också en jävel på att mellansnacka och fyrar av flera leenden under konserten och får publiken att skratta. Låtar som Blue Motorbike och Beat Heart får några enstaka att sjunga med, resten är förstummade. Det blir iallafall jag, denna gång med. I mitten tar han in två tjejer i Raybans, en på synth och en på fiol, vilket ger något extra till konserten. Efter en stund börjar han tala om vikten att inte låtsas vara något man inte är och spela roller för det är inte värt det, man ska ta vara på livet för vi kan dö imorgon eller om en vecka, att man ska leva på riktigt. Så spelar han min favorit, Love Is The One Thing You Can't Pretend och jag smälter lite grann. Det är så det är med Moto Boy, han har en av de vassaste piporna på Arvika festivalen i år. En av de bästa konserterna på Arvika i år. När han sedan avslutade verkade han vara uppriktigt glad att så många kom och sa det om och om igen. Och Vi i publiken gick därifrån med ett leende.
Bilder från konserten. Vi bifogar även en video för att ni måste höra hans stämma. Låten heter Beat heart.Foto: Sofie Stén

Videon till Beat Heart.Fint!
Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0