Accelerator is my boyfriend

Sockerlobbyn var (som tidigare nämnts av Sofie) på Acceleratorfestivalen i Stockholm, där bland andra MGMT, Vampire Weekend, Black Kids och El Perro Del Mar spelade. Vi spenderade tiden genom att kolla på klungorna med olika inide-arter, sippra öl och xider och förundras över de rena bajamajorna (i stan är köerna långa till riktiga toaletter). Sedan tittade vi på band självklart. Allt hände ungefär i den här ordningen:


1. Sockerlobbyn gick in på området.


2. Sockerlobbyn tittade på Stars. De var fina!


3. Sockerlobbyn köpte en öl.


4. Sockerlobbyn tittade på fransk/amerikanska Teenagers. De charmade inte precis byxorna av oss. Lättglömda och fula i mun men roliga för stunden, sångaren lät folk gå upp på scenen däribland två tjejer som envisades med att tränga sig fram precis framför oss vid varje konsert. Damn you. Annars var allt finfint. (Den lilla bilden är klickbar)


5. Sockerlobbyn sprang tio trappor för att komma upp till scenen i Mälarsalen där El Perro Del Mar spelade. Hon får en stjärna i kanten av sockerlobbyn, speciellt av Sofie.


6. Sockerlobbyn väntade på Vampire Weekend och tittade på folk.


8. Sockerlobbyn såg Vampire Weekend. De var riktigt svängiga och helylle precis som vi trodde. Vi gillar VW lika mycket som förut. (Den lilla bilden är klickbar)


9. Sockerlobbyn tittade på en riktig hype. Just nu heter hypen Duffy. Hon sjöng för full hals, i pausen drack hon svenskt vatten, det var fint. Duffy verkar vara en schysst böna.


10. Sockerlobbyns ena hälft hade inget batteri kvar i kameran, vältimeat till MGMT. På grund av detta blev bilderna inte särskilt bra, men jag lägger med en för att vi gillar MGMT. Ja, för MGMT var det band vi allra helst ville se, men tyvärr blev vi lite besvikna. De hade ingen energi, väldigt synd att de var så neutrala på scen. Lite mer drag i Electric Feel och de hade kunnat höja konserten ett snäpp, för en sak var säker; publiken var med!


Sedan tog som sagt batterierna slut. Vi hann också se Black Kids i en svettig Mälarsal och när de körde hitten "I'm not gonna teach your boyfriend how to dance with you" tror jag att taket lyfte! Starkt jobbat.
Därefter satte vi oss i ett par solstolar med varsin xider och lät benen vila, resten av kvällen är som vi säger; historia.


Sockerlobbyn ger Accelerator tummen upp!

Kärlek från redaktionen,
Carro




Kommentarer
Postat av: Caroline.

Åhh, Vampire Weekend! Gött! :)

2008-06-30 @ 11:39:55
URL: http://meltmyplasticheart.blogspot.com
Postat av: Carro-lobbyn

Sannerligen Caroline:D

2008-07-01 @ 00:29:18
URL: http://sockerlobbyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0