Veckans musikgodis ala London

Lite bra band som jag stötte på i klubbdimman...

The Rubikons-  Bandet spelade in deras debut demo på fyra spår i juni 2006 med den erkände producenten Gavin Monoghan (Kings Of Leon, Editors, Bloc Party & Ryan Adams). Sedan inpelningen har intresset för bandet ökat bara mer och mer. "Vi är alla trötta på våra nio till fem jobb och det finns för mycket människor som nöjer sig med att leva en vanlig vardaglig livsstil, det är ofta ett buskap i våra sånger" säger sångaren och frontmannen Pete Forbes.
Bandet har precis avslutat en omfattande 3,5 månaders UK turné med över 50 spelningar i bagaget. Bandet ser nu fram emot att gå in i studion på nytt under det nya året för att spela in flera och ännu bättre låtar än tidigare. Under tiden, kan du hitta den hemliga länken till tre nya hemma demos på bandets officiella hemsida, http://www.therubikons.com.

151460-14  151460-15
                                                                     Linn & bandet på Nottinghill Culture Club

The Foxes-  The Foxes är ett nytt London baserat band som har fått en del uppmärksamhet med deras energiska, mleodiska och förnyande låtar. Bandet spelar än så länge runt omkring London.
Bandets hemsida

151460-17The Foxes @ Nottinghill Culture Club

151460-16 Sångaren Nigel

The Wonkies- Fick deras demo i handen när jag var på Nottinghill Culture Club så tänkte även nämna detta band. Myspace sida

151460-18

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0